Persoonlijke mentor/coach

 

Deze dienstverlening is ontwikkeld voor Professionals en Executives en is specifiek bedoeld voor cliënten op management-niveau die niets aan het toeval willen overlaten. Voor hen bieden wij een op-maat programma dat voldoet aan hun specifieke persoonlijke wensen (maatwerk qua tijden, locaties, keuze in aantal specialisten, etc) en is afgestemd op de hedendaagse markt. Wij combineren traditionele en "old-school" coaching methoden met vooruitstrevende personal branding en social networking strategieën.
 

Wat onderscheidt onze aanpak van anderen?

  • PAS Partners combineert in de beginfase van haar begeleidingstrajecten de kennis en expertise van twee ervaren partners, het zogenaamde vier-ogen-principe. Doel van deze methodiek is om sneller en efficiënter tot de kern te komen. Begeleiding zowel in de breedte als in de diepte voor een optimaal resultaat.

  • Een uitgesproken programma, dat we tezamen ontwikkelen om aan je wensen te voldoen. Of het nu gaat om je huidige of een andere corporate functie, het opzetten van een eigen bedrijf of het ambiëren van een non-executive director's positie of commissariaat.

  • Open-ended ondersteuning: wij begeleiden onze kandidaten totdat het doel bereikt is.

  • Wij beschikken over in depth markt- en sectorkennis.

  • Peer level specialisten: die bereid zijn hun levenservaring, kennis, recruitment-DNA en hun visie te delen met executives van hetzelfde kaliber.

  • Delen van uitgebreide netwerken gericht op specifieke introducties.

    • De vergoeding voor deze maatwerkoplossing bedraagt € 5.495,- voor een periode van 6 maanden lump sum.

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW.

Wij hanteren geen wachttijden en kunnen derhalve direct met je aan de slag.

Benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

 

Doelgroep
Kandidaten die de regie over hun eigen carrière nemen en zich op frequente basis gedurende langere tijd professioneel willen laten bijstaan.


 
Duur
Deze coachingstrajecten kennen een minimale duur van 6 maanden en zijn daarna te verlengen voor eenzelfde periode. Locaties en frequentie van de gesprekken vinden plaats in gezamenlijk overleg.

 
Geïnteresseerd?
Voor informatie of inschrijven, bel direct met Koos Derksen op 06-532 56 393.