Persoonlijk contact: onze kennismaking

 

Sinds enige tijd biedt De Brasserie in Het Arsenaal in Naarden-Vesting de perfecte gelegenheid tot persoonlijk kennis maken. Een zorgvuldig uitgekozen uitvalsbasis waar DER graag het persoonlijke gesprek met u als kandidaat aangaat om elkaar beter te leren kennen en te zien of u op één van de uitstaande vacatures past.

 

Routebeschrijving

De locatie Het Arsenaal bevindt zich aan de Kooltjesbuurt 1 in Naarden.

 

Vanuit Amsterdam (A1):
U neemt de afslag Gooimeer / Naarden-Vesting. Onderaan de afslag gaat u rechtsaf (richting Naarden-Vesting).Vervolgens gaat u linksaf met de weg mee (richting Naarden- Vesting). U volgt de weg langs het water (met het water aan uw rechterhand). U rijdt rechtdoor de brug over en komt via een kronkelweg in de vesting. Bij de eerste mogelijkheid gaat u (voor het water!) direct links af over de brug de Kooltjesbuurt in.
U heeft het water aan uw rechterhand. U bent op de Kooltjesbuurt en ziet na 100m. links het Arsenaal.


Vanuit Amersfoort (A1), Utrecht (A27), dan A1 richting Amsterdam:
U neemt de afslag Naarden/Bussum/Naarden-Vesting. Aan het einde van de afslag gaat u rechtsaf, richting Naarden-Vesting. U blijft de borden Naarden-Vesting volgen. Bij de rotonde gaat u rechtsaf. Als u de weg blijft volgen, rijdt u de Marktstraat in. U ziet de Grote Kerk aan uw linker hand. U blijft rechtdoor rijden en gaat aan het einde voor de brug, links af langs het water, op het kruispunt rechts en direct rechts over de brug naar de Kooltjesbuurt.