DER neemt het belang van de opdrachtgever als uitgangspunt

 

Wij verliezen nooit de belangen van de kandidaat uit het oog maar accepteren uitsluitend een honorarium van opdrachtgevers en niet van kandidaten.

 

Toe aan een passende kandidaat? Daarover willen wij graag met u van gedachten wisselen. Wat kunnen wij de kandidaat bieden, naast marktconforme beloning. Welke assets brengt de kandidaat mee. Binnen welke aanvaardbare periode kan de kandidaat zich bekwamen in de voor hem/haar nieuwe activiteiten.

 

DER hecht sterk aan een open en direct contact met de opdrachtgever. DER dient deelgenoot te worden van alle relevante informatie over de organisatie, de interne cultuur en de functie. Zij neemt uitsluitend opdrachten aan die zij succesvol denkt te kunnen volbrengen. De salarisreeks van de door ons geplaatste kandidaten ligt doorgaans tussen € 60.000,- en € 200.000,- bruto per jaar.

 

De invulling van hogere functies vereist uiterste zorgvuldigheid. Naast relevante opleiding en werkervaring moeten kandidaten beschikken over capaciteiten die een meerwaarde opleveren, zoals een sterk analytisch vermogen, uitstekende sociale vaardigheden, strategisch inzicht en een uitgesproken doorzettersmentaliteit. Iedere opdracht wordt vertrouwelijk behandeld.

 

Wij zijn headhunters. Wij combineren traditionele en "old-school" recruitment methoden met vooruitstrevende social networking strategieën. Maar ondanks alle voordelen van social media en digitalisering blijft een persoonlijke ontmoeting het uitgangspunt van onze dienstverlening. Zonder toestemming verstrekt DER geen informatie over opdrachtgever of kandidaten aan derden. Tevens worden geen werknemers benaderd binnen een afdeling van de opdrachtgever tot tenminste één jaar nadat een relevante laatste opdracht is beëindigd.