Wat mensen beweegt heeft onze oprechte interesse

 

Goed luisteren is essentieel voor een juiste invulling van ons vak en kenmerkend voor de manier waarop we met u in gesprek gaan. Zonder het zicht te verliezen op onze opdrachtgevers, leggen wij veel nadruk op het belang van een sterke relatie met onze kandidaten.

 

We ondersteunen de door ons gevonden kandidaten graag in het verkrijgen van focus en richting en het identificeren van interesses en vaardigheden. Daarnaast bieden we hulp bij cruciale beslissingen op het carrièrepad. Ook vanuit het perspectief van de kandidaat streven wij naar die unieke bemiddeling, die garant staat voor verdere professionele- en persoonlijke ontwikkeling.

 

De vacatures van DER zijn vertrouwelijk en niet openbaar. Deze staan dan ook niet op onze site. Mocht u bij ons in een gesprek willen navragen of wij voor u interessante proposities hebben, neem dan contact met ons op. Het eerste telefonische onderhoud verplicht u tot niets.

 

Het beloningsniveau van de functies die wij vervullen ligt in de regel tussen de € 60.000,- en de € 200.000,- bruto per jaar.

Discretie als handelsmerk!